Followers

Tuesday, February 8, 2011

start with hell end with heaven =p

ok ignore the title of ma blog 4 this tym. saja lah kan nk buat creta indah khabar dari rupa.
this afternoon he come to my hse nk ajak i keluaq. i x bgn lgi til he came and my sis bgtaw me he's at the hall. so i pon dgn muka serr pon bgn lah talking to him while baring kt kerusi. malaih gila nk bgn even dh tgh hari. standard bgn time is 4-5pm kot! XD

tp dia dari semlm beriya-riya nk ajak i kluaq go to the mall. mcm dh lma x pi mall dgn dia. like a week? this week byk pi ngn kwn2 but not with him. since hari ni last dia cuti 4 cny, and esk kna start gheja dah, so hari ni last nk berfoya-foya. but it turn out to be hell psai my immature attitude. he elok2 ajak keluaq n dia dh habaq dr smlm, but i dok wat prangai ajak pi tmpt laen while bebai2 with my thunder voice.

so masa kt atas moto td he try to make me happy by story telling bout yesterday stuffs but im so badddd. i just ignore what he told while making my ugly yet annoying face. plus i dont hug him on the bike. and when he talk nicely, i reply with hurm. haa. humm. SUMPAH ANNOYING KAN?

so dia pon start mrh n bebai n ckp xdak mood dh nk kluaq n nk htq i blk rumah. like kami bru kuaq x smp 10mins n mna pon x smp lgii. so i maki dia, "yg u nk buat terok2 psepa?" n he said i yg buat terok dlu. yes i am. i dnt know y i am so mengada. normally i jarang gila kot nk buat prangai mcm ni. coz im not the type yg mengada gegeh mcm ni. so sepanjang jln terok jugak lah kena maki mcm2 ngn dia(i bet u guys dont wanna know what he curse me) dia maki pastu soh aku jwb. whatdaheck kannn. i malas nk layan so i just shut the fuck up ja la

OH YESS I BLAME U PMS =.=

so dia pon send me home. dlm blik i mcm tak puas hati kt dia. penat2 aku siap, hg sng2 htq aku blk rumah! cibaii. actually x siap tara mna pon. just mndi n pkai bju. no make up n blabla. so i htq msg maki2 ckp dia dayus la mulot mcm betina la. saiko la apa la. yeahhh i mmg ska carik psai mcm tuh bila mrh. mulot i mmg jadi mcm lahanat gila. siap post kt wall mcm ni :


n then he reply ckp i yg rude dlu lah apaa. but i stil ckp dia yg salah. aku mmg x ska mengaku salah. typical me. ehehehehehe pastu kan dia reply satu msg i balaih 3 msg. dgn mulot celaka aku ni dia smp tak terbalas. sapa leyh lawan mulot haram jaddah aku ni mmg aku tabik spring aaa. hahahaha pastu en i stil x puas hati dia x reply msg i. dkt 6 msg i dia x reply. so i pon call2 dia. of coz dia reject. hahha my point is nk bg dia skt hati. nk bg dia rasa how i feel. so 9times he reject my call, kali ke10 damnnn dia off hp! hahahaha

after tht i pi teman my dad to kepala batas. so masa otw blk tuh, i buat2 tya my sis nk cake tak. of coz lah dia nk. budak mna takmaw cake. tggu bapak lgii. so we went to secret recipe. motive utama i adalah to buy oreo milkshake! heheeh its my honey's fav drink. he love oreo milkshake sgt2. so i igt nk pujuk dia using tht. BAHAHAHAAHAH. jahat nya i. dh carik psai terok2, pastu sng2 nk pujuk. guna bnda 8.50rm jahh! so i pon bli 1 brownies n 1 cake dkt my sis.

n b4 blk umah i soh my dad singgah rumah faiz so tht i can pass tht drinks. its veru cute to see him sleeping while tekup muka pkai bntal. i kejot dia tp dia x nk bgn. he pusing blah sana. i bet dia stil mad at me. he push away tht SR bag. i ckp "uuuu i bought this 4 u la. dh la x nk merajok. im sorry. i mai ngn daddy ni. dia dok tggu kt luaq. i gotta go now stgi dia bsing dia tggu lama."

so dia pon bgn cpt2 n bukak tht SR bag while saying, "alaaaa ni jaa? cake xdak ka?" HAHAHAAHAHAH byk songeh mu ni. org bg betis n paha plakk! pastu i pon chow from his hse. kt rumah my mom tgk i bought cakes to my lil sis tuh, dia igt i bli 4 her bday esk. i mcm whatt? i dnt even know todays date laa. kebetulan lol. tak lma lps tuh dia smp, we had lunch together. late lunch lah kira. mom msak gulai udang. stai besaq ah udang2 tuh. so manisssss. so dh kenyang mkn n relax2 japp. i went to his house again to play with his niece and nephew while wait 4 him to change his sport attire. mcm biasa ptg2 maen bola. n today i rajen sket teman dia pi padang. LOL.





HAAAA nmpk tak yg pkai tshirt lavender and sweater dark purple color tuh... saya lah tu! hehe i pon maen gak bola. jd goal keeper team bf i. LOL. ok saya tipu HAHAHAHAHA. saja eksyen lebih padahai x maen pon. just dok tpi tiang goal tuh ja. tgk2 jaa. heheheh sapa lah nk amek aku maen kann. buat kalah ja baek x pyh. kesian kn.

so lps dia hbs maen bola hbs mandi suma, we went out. keluaq sat ja since i cant go back late. my parent will nag like hell. so we went to the sunway carnival. he bought mic 4 karoke. psal semlm x puas karok kt my hse lah tuh. thts y dia bli so tht can sing at his house. lol. kami cari cd karok dkt dua kdai cd tp xdakk. i bought stuffs to make laksa. mom suroh. but got 1 thing happen...............



mamun pa taktaw smp silap tulih. haishhhh. so kami ada bli brg. strawberry fresh milk HL dgn oreo. haa dia nk minum lgi oreo milkshake tp hand made mia dis tym. so kami pon buat la tdii. nice lorrrr. then kami mkan dkt kdai dpn tmn i. dh blk msg2, ym then he tdoq ady. esk kerja maaa. actually kan kami msa biasa2 kami sgt loving taw. tp msa gadoh xpyh creta lah. mcm haram kimak suma ada. heheheeh xpa la dh ngntok ni. bye

1 comment:

Ezul Najwan said...

happy ending...(^_^)