Followers

Monday, April 6, 2009

iM off toDAy so Lepaking lah.....

free myspace comments


i think SO!


waaaaa........ aku cuti lah hr ney.... coz doctor xkeja hr ahd... so i pown off... staff laen keja coz clinic on cm besa.... so tnpa di sedari.... aku bgn koi 2pm... lma gila tdoq.... taw2 la cuti... hahha... dh lma x tdoq lama2 cm ney sejak2 keja.... mlm td koi 10pm dh masok tdoq.... psai paklong maklong aku mai mlm td dok bergosip ngn nenek aku... so aku malaih nk join...

so dh bgn tuh aku mndi2 la then mkn then on laptop... smlm x on9 la so hr nie gedik2 on9... aftr 1hour br aku trgt abg aku ajak lunch... ler... so i pown get off n siap2 p kt tmpt keja dia.. at the same time aku nk p amek gmbq photshot aku hr tuh yg tertggal kt counter colins hr tuh...

oleh krna juz nk p lunch ngn abg aku jea so aku simple2 jea... stgi abg aku kta aku wat terok plak... hahha... so i jz wear quarter levi's jeans+tshrt diesel+sn
eaker.. so tpat koi 4pm pown aku gerak...mcm xykn dia tggu aku lg ke tak... hahha... tp nsb aku baek smp2 jea kt dia, dia tya sdh lunch ka? aku kta belom then km pown gerak la... dia nk bw aku mkn mamak tp hasil pujukan aku akhrnya kami ke wendy's... ok la dr p mamak... dh la x sdap then mahal lak tuh... laen ar kalaw nasi kandaq mamak penang.. pergh~

so i jz ate cheese burger+french fries+nugget+coke while my bro mkn pound burger+fried chicken+nugget+sarsi.... smbl2 tuh kami smbg2 jea....storytime... dia gtaw nk p ephoria rabu ney... n tya me nk p dak... i mcm wtf.. aku xkn p... "ko ajk teman snooker pown aku dok luaq apa ntah lg club" mentang2 dia msok club suma free... eleh... cntct rmai bley ar... then km pown smbg2 lah mcm2... psai family...my job... he is a good listener lah...


then sesudh mkn... kami pown p giant nk bli buah2 kt nenek aku.. psai abg aku nk lwt nenek aku.. then km pown grak lah and hujan at the same time... sesmpai kt umah dia buli i suh wat air... siap order kopi pns 1...amboi2 igt nie map'le ka??? hahha.. so me grandma n him pown smbg2....

then bila dia dh blk smbg keja i pown dok lepak2 smbg2 ngn nenek....... mlm tuh i ikot my paksu p psr mlm...cisss suma org sebok2 p speedzone kt kl tower tp aku p psar mlm plak... p bli apa ntah... sumpah rmai gila indon n bangla! semak gila oke..........


so smp2 rumah trus bkk axn nk tgk csi sunday supreme...... ok hr nie tv aku punya suma jgn kacaw pls... hahha.. fav aku nk wat cm na....then koi 2am aku on9.... n nw tym to close my eye and go to sleep..... GOODNITE~

4 comments:

atok said...

sdap ka wendyy?
eheh csi mmg masyuk dol.
tp plakon die pong kne tgkp amek dadah.
hampeh tol.
haha

MiSs aNySs said...

bley lah.. mcm mcd kot... murah pown murah.. yes2 suma csi i lyn! best gla~

nj said...

ahaha,hg xmsk clbbng ke?
takpe2 suh abg hang ajak aku.
hehe:)
but geli sket,org duk mabuk2 mcm nak pi penampaq ja.
n btw,love the short hair!!

MiSs aNySs said...

nope.. gig xpnh clubg pown xpnh.. sumpah x pnh... oke nnt aku gtaw dia.. hahha.. kalaw xslap dia nk p ngn jezebel kot rabu nie.. ladies nite ma..... owh yea? flyg kot truih la~ hehhe.. rmbt aku cm nyonya juai ikan jea ok! hahha!