Followers

Tuesday, April 14, 2009

HAmpir PengSAn??? keNA buAng kerJA??????

hahha. bc dlu oke.. dnt jump into conclusion sja! hahha. mcm ney.... 3days ago(tgk punya malas nk tuleih blog.. tp bkn malaih...no time) i hmpir fall down tym assist doctor do filler at ths 21 year old man(muda2 dh pndai edit2 muka) he want sharp chin.... so doctor pown cucuk la bioaquamid( mcm gel thng) kt dagu dia... ths procedure needs a few shringe+needle..... n tym cucuk tuh mcm ada drh kluar..... so mata aku dh berair......... sumpah rs mcm nk tumbang! yaaa lah dh aku penakot needles n blood...... sket pown xley tgk... geli!

dlu ada classmate aku maen cutter tba2 terluka n dia dtg kt aku mntak tlg... aku bkn xmaw tlg wei........tp aku sndri takot! so aku pown jerit "wei hg jgn mai kt aku, p cr org len! aku pengsan kang!" tp dia igt aku maen2 lak xmaw tlg dia.... dia mrh aku smp la nie kot.... adoi... n last year tym tgh blaja chapter variation kot(biology), 1 class buat blood test.... jari kna cucuk ngn bnda tajam apa ntah dpa pgl... n im the 1st who get out from the lab.... lari menyorok! hahahaa. takot aku. tp after a week kna jugak... cissssss~ igt ckgu dh lupa tp tidak..... member2 aku calm aku n pgg aku rmai2 (mcm nk kna ptong kaki jea) then 1 skolah terdengar suara sumbang menjerit.... aku lah tuh.... nangis!!!! hahahahahahaha.. mmg xley lupa lah.. btw hmpa dh taw my kelemahan so jgn gatai2 nk kacaw aku dgn bnd2 yg melemahkn aku! hahaha

n smlm kn.... 1 of the medisikin punya staff kna fired by boss...... kesian gla wei........ tp doctor kta psai dia x focus n x pndai wat keja... fuhhh mula2 takot gak kalaw aku yg kna buang kn.... tp nsb baek x.... ye lah dh aku br masok n x pndai la sgt mcm staff laen... boss tuh ckp he jz want quality people nt quantity.... yea2 i undrstand! clinic 5 star oke.... so xley maen2 arh... btw today ISO SURVELLIANCE AUDIT coming to our clinic... so esk kna extra neat n make up(malas nya pg2 nk bersolek)

n today kn... my uncle br blk dr australia bw blk choc for easter day.... bkn nk smbut... just bli choc2 shape egg lah telur lah.... sdap lah~ 1 mlm aku mkn choc.. konon nk diet (my weight naek 3kg wei! omg org keja stressful tp aku sronok smp naek berat bdn! hahha... sronok sgt ka keja tuh? hehhe aku kalaw tension2 ska mengunyah la........... thts the best way to handle stress! melantak oke!
free myspace comments

11 comments:

naz said...

kerja elok2 :)

MiSs aNySs said...

ok insyaAllah..

izyan said...

anis.anis.anis.
keja rajin2 kayh..=)

.iLiana. said...

mai sket coklat tuuu~

atok said...

sape x suke mkan choc
eheh

MiSs aNySs said...

izyan tQ... hehhe

MiSs aNySs said...

amboi liana........ cm na nk post?????? hehhe

MiSs aNySs said...

yea atok suma suka choc!!

'Aisyah Mahmood said...

ahahahh..mati2 ak engt hg yg kna fired douhh!! ;P keja rerajin yepp!!!!

& pasl choc tu..NAK2 cket!!!

huaaaaaaaaaa!!!!

:)

fidodido said...

tetiba:
nak gak choc! nak gak! lol :p

singgah kejab... :-)

MiSs aNySs said...

to aishah.
i sja wat suspen! hahha. nk choc mai la sni! alamak dh hbs lor......